If it makes you happy, it can´t be that bad.

Sitter uppe, själv som vanligt.
Har egentligen inte något speciellt o skriva, men fick en väldigt stor lust att logga in här. Lämna ett litet avtryck.
Är både glad o mindre glad. Egentligen mest glad tror jag, men blev lite deppig nu. Utan anledning egentligen. Läste bara min rubrik, if it makes you happy, it can´t be that bad, på facebook. Gillar låten. Den är härlig. Och stämmer så bra. För hur kan man vara ledsen, när allt är så bra? O hur kan man vara låg, när man trivs så himla bra. När man är så nöjd med sitt val att flytta upp. När man är så underbart glad att få bo i den här lilla familjen, umgås så mycket med dessa underbara människorna o bara. Leva. Tänk. Jag sitter i en superfin stor lägenhet, i en supermysig stad, med ett jobb som jag iaf trivs med för det mesta, o har fått en extra liten familj. Fått uppleva en massa o bara haft skit roligt. 2 månader kvar tills jag åker hem. 3 månader kvar tills vi börjar resa. Helt gaaalet. Och ja. Jag kan nog inte säga annat än att jag är glad. Helt sjukt så glad jag är!

Sen är det mycket jag går o tänker på. Håller för mig själv. Logger o gror. Sånt som inte är moget att komma ut ännu. Som inte är moget att bli nerskrivet ännu.


Imorgon väntar en jobbdag. Ska försöka hinna se åtminstone ett avsnitt av Biggan som jag missat lite av det sista. Kanske ett eller två avsnitt True Blood också. Och så blir det Tine-spinning. Bästa spinningen på veckan. Ska bli skönt o ta ut sig. Bara kört på gymmet sen jag var sjuk 1,5 vecka. På onsdag blir det väl promenad eller gym eller både och, och på torsdag blir det andreas pass igen, så då lär jag vöäl bli galet trött. Längesen vi körde Cardio combat nu. Jobb, sjukdom osv som varit i vägen. Och på torsdag är det röd dag, så gymmet stänger tidigare. Men han hade beach body på dagen, så vi kör väl den istället. Sist vi körde det höll jag på o spy. Helt galet hur mycket man kan avsky en människa, samtidigt som det är så kul så man kommer tillbaka veckan efter. Ah!
Louises föräldrar kommer på torsdag. Blir säkert kul. Lite mindre träning lär det bli, men kan säkert bli trevligt. Hade varit skönt om det varit en vecka senare. Har ju precis haft Richies kompis Sebastian här, och Emmas farfar o hans tantvän. Härligt med besök, Men samtidigt skönt o bara kunna vara lite också. Men det är kul med lite folk så jag klagar inte! Sova var det. Som vanligt.
Sov så gott!

RSS 2.0