Hund

Jag vill ha en egen hund. Nu. helst igår. Men kan inte bestämma mig för vad jag vill ha för hund. vill ha en liten men inte för liten. eller en stor men inte för stor. en mellan hund. Har ju alltid tyckt Totte är den perfekta storleken men nu när jag bor med Princess o Bambi så har Totte blivit så stor oom man jämför. Fick ju en chock när jag kom hem o insåg att han faktiskt inte är sååå liten. Princess o Bambi är så mysiga. Perfekta att gosa med. Lagom stora. Men samtidigt är det en helt värdelös ras när det är kallt o mycket snö. Men chihuahuaor har verkligen växt i mina ögon sen jag träffade de. Men åh vad jag vill ha en egen. En som är min. Men samtidigt... Blir så orolig att nått ska ändra sig. Att jag inte ska kunna ta hand om den. För mig är det verkligen så att man bara ska ta en hund om det är säkert att man kan ta hand om den hela livet. . Och det vill jag ju verkligen. och förmodligen kommer jag alltid kunna det med. Speciellt om jag fortsätter och går klart denna utbildningen. Kommer ju förmodligen kunna ha den med på jobb o allt i framtiden. Men SLovakien. Kommer det funka o ta med den? De andra har ju med sina o så förmodligen. Nu hade ju vart perfekt o skaffa när det inte är så långa dagar i skolan. Har tid o träna upp den. Mysigt.
Samtidigt är jag rädd för o skaffa en liten valp. Tänk om det blir fel. tänk om jag inte klarar uppfostra den. Tänk om den blir en Totte. Tänk om Totte är som han är pga mig. Tänk om jag då får en sån hund. Vad gör jag då. Och hur ska det gå om jag ska bo i halmstad i sommar. Ska vi klara bo hemma med en Totte som inte tål andra hundar. åhh. Jag vet inte hur jag ska göra. Vill ha en Flisan. Min fina Flisan. Saknar henne så. Usch jag vet inte. Vet inte hur jag ska göra. Vill men vågar knappt. Allt är ju så osäkert. Men samtidigt. alla andra klarar det ju. Kan jag också? och vad för ras ska jag välja..? Åhh..
 
Flisan och Totte i trädgåden en sommar
Totte när jag var hemma för två veckor sen. Myyyshund! Hemma är det då inget fel på honom. Och herregud så imponerad jag blev över honom när vi gick till den nya agilitybanan. 5-10 minuter där och han tog sig igenom alla hinder. Kunde tillomed stå på ena sidan o skicka honom över ett hinder framför oss och han förstod det på två tre gånger! Åh vad jag önskar att han tålde andra hundar så vi kunde gjort det på riktigt! Tror hanhade kunnat bli grym på agility! och det är ju så kul!!!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0