Tisdag

Idag tänkte jag att jag skulle vara duktig och åka till skolan tidigt, trots att jag inte börjar förrens 10 i 10 (jag hade glömt busskortet hos jonte och är för snål för att betala buss). Nu har jag suttit här i snart två timmar ( i skolan alltså) och under dom två timmarnahar jag gjort klart vårt projektarbete i matten (en liten uppgift bara) och kommit fram till att jag inte alls börjar 10 i 10, eller jo egentligen gör jag det, men då har vi etik och livsfrågor, o ska kolla på en film jag redan sett hemma, sen har vi mat, sen matte då vi typ antagligen bara ska lämna in uppgiften, sen har vi svenska som ingen ska gå på, sen har jag håla till halv fyra. Alltså börjar jag egentligen halv 4. Vad gör jag då här 10 över 8 !?!?!?!?
'
Ska se om jag kan åka hem nu istället och komma tillbaka senare eller något, har ändå inte det jag behöver plugga med här. Skit också.
Nu ska jag prata med Oskar.
Tjohej

Buss.

Idag har varit en sådan dag då jag har varit lite sur/arg/tjurig/ osv, men den som faktiskt förgyllde min dag lite idag var Busschauffören. Det todde jag aldrig skulle ända, på en buss mot Sannarp 09.20. aldrig i hela mitt liv. Inte där. Inte en busschaufför och speciellt inte en busschaufför på 50 bussen. Men iaf. Han tog sin mikrofon i bussen, och frågade om alla hörde honom (ganska full buss). Sen sa han:
- Jo jag tänkte att jag skull lära er en sak.
        (Alla trodde nog han skulle säga åt oss att det går en 53a till sannarp som man måste ta)
- I morse kom det fram en 6-åring (tror jag det var han sa) till mig och frågade om jag visste vart hajarna lär sig engelska. Jag svarade då Nej.
- Jo i Highschool (Hajskool svenskt uttalat/stavat.)
Hahaha Sen var det inget mer med det. Men det var ändå så att det förgyllde lite, för dom är alltid så tjuriga på 50 bussen och jag blev lite gladare. Tack.

Söndag

Idag har jag:
Vaknat. Ätit frukost. Pluggat, Kollat Tv. Bråkat med Maja, Letat Singstar skivor. Varit arg på pappa. Inte åkt ut till stallet den tid jag skulle. Varit ute med hundarna. Plockat ur diskmaskinen. Ätit godis. Sminkat mig llite.  Skrivit recept. Kollat internet. Skrivit här.

Idag ska jag:
Plugga mer. Köra moppe till stallet. Gå på hästägarmöte. Rida. Mocka, Köra till Jonte. Städa mitt rum. Kolla mer tv?. Sjunga singstar?. äta kvällsmat. Sova.

Och kanske lite mer där emellan.


Idag är det ingen vanlig dag

JA MÅ DU LEVA,
JA MÅ DU LEVA,
JA MÅ DU LEVA UT I HUNDRADE ÅR!
JAVISST SKA DU LEVA,
JA VISST SKA DU LEVA,
JA VISST SKA DU LEVA UTI HUNDRADE ÅR.!

GRATTIS ÄLSKLING PÅ DIN 18  ÅRS DAG!
Jag älskar dig!

HURRA HURRA HURRA HURRRAAAA!!!!!!


RSS 2.0