Fredag kväll.

Utekväll ikväll! =) Underbar. Ska bli riktigt skojigt. Men först måste jag åka ut till Ciara!

Älskling! Bara EN vecka kvar sen SKA du med oss ut. En massor. Kommer sakna dig ikväll <3

Have fun everybody. Det är HELG!

Skolan.

Sitter i Skolan just nu. Har Håltimma så sitter och... hör och häpna... Pluggar. Duktigt tycker jag. Eller just nu tog jag paus. Igen. Egentligen pluggar jag nog inte så mycket. Har skrivit av det jag redan skrivit i mitt block på ett word dokument i Etik och Livsfrågor och sen stängt ner det. Tänkte att jag i stället ska börja kolla lite fakta om färgterapi till arbetet i Alternativmedecin, men hamnade här istället. Här är så högljutt att jag inte kan koncentrera mig. Bara tre kvart kvar nu innan skrattyogan börjar i Alternativmedecinen så det är nästan bäst att sätta igång nu. Bye.

Mycket...

I helgen har vi haft stallet, och då gäller det att fodra och släppa in och ut hästarna Fredag kväll, Lördag morgon, middag, kväll, Söndag morgon, middag, kväll. Så i fredags eftermiddags åkte jag och Jonatan Hem till honom och hämtade Saffran, och sen åkte vi till stallet. Väl där red jag på Ciara och Jonatan gick med Saffi en runda ut i skogen. Super kallt och halt, men det gick bra. Sedan åt vi pizza och värmde oss innan vi fodrade alla 15 hästar.
I lördags morse försov vi oss ända till halv åtta och när Jonte väl släppt av mig i stallet hade mamma och pappa redan gett hästarna all mat och släppt ut dom i hagarna så det varbara att gå raka vägen upp o äta frukost =). Innan jag skulle fodra lunchen sen så red jag ut, men den här gången åt ett annat håll. Skrittade hela vägen hem till Emma och "tvingade" henne att gå med mig tillbaka. På kvällen sen efter att jag varit i stallet igen så åkte jag, Emma, Louise och Sofia på Bio. Vi såg Twilight!! Jääätte bra!! <3 Jag tror vi allablev lite kära i filmen ;) haha. När vi var påväg hem så bestämde vi oss för att gå till B&B en litensväng. mycket trevlig kväll tycker jag.

I söndags hände inte så mycket. Jag o Älsklingen min sov till 11 och sen tog vi det lugnt till halv 3 innan vi åkte hem till Saga, Carro o Andreas. Lekte massor med Saga innan det blev dags att åka till stallet igen. Sen hem till Jonte igen.

I morse när man kom hem möttes man av ett ledsamt besked. Gammelfarmor dog i morse. Min mammas pappas mamma. Jag tror hon blev 98. har bott hemma och klarat sig själv tills hon var95. Vila i Frid gammelfarmor <3 Så nu måste man väl på begravning snart igen .:( Hatar begravningar.

Sen har vi haf livsåskådningsdag i skolan. Kom en halvtimma försent. Var inte så rolig dag. Det är en sjuk syn vissa människor har på andra människor.

Nu ska jag gå ut härifrån.

Vila i frid Gammelfarmor <3

Varför?

Jag hatar att plugga. Förstår inte varför jag går Natur. Jag vill nästan hoppa av. Allt är tråkigt och assvårt. Har ingen motivation kvar. Kommer ändå inte komma in någonstans som jag vill när jag söker vidare, mina betyg suger och jag kan inte påstå att dom kommer förb'ttras heller. Jag hatar skolan just nu och vill inte alls dit. Jag hatar prov ännu mer än skolan och speciellt svåra fysik,kemi,matte prov. HELVETE OCKSÅ!

Lön

Fick mitt lönepapper innan. Man blir alltid lika glad då. 3275 kronor, och jag som bara har jobbat 4 gånger denna månaden. Gör en ännu gladare. Nu ska det sparas till en Kamera kanske och till resor nästa sommar! En gång med Älsklingen min och en gång med Annevi m.fl. SAKNAR CYPERN ANNEVI!!. Pratade om minnen igår. Jag vill tillbaka.


En annan sak jag blir glad av:

JAG FÅR ÄNTLIGEN TRAVA CIARA UTE I SKOGEN :D :D :D :D



Buss.

Missade bussen till skolan innan, FÖR DEN VAR FÖR TIDIG MED HELA 3 MINUTER , så nu sitter jag här. Ösregnar ute så vill bara lägga mig ner och dra täcket över huvudet och låtsas att jag är någon annan stans. Men men.
Måste snart gå till nästa buss så jag inte missar den med. Haha. Idag är det först Kemi som gäller, sen Rättskunskap och Utvecklingssamtal, sen är det hem och ut till Ciara kanske, om inte Majsen tar henne.
Nae, Tjolahopp sålänge.  

Godmorgon!

Har precis kommit hem ifrån min Älsklings favorit Jonatan. Ville inte åka därifrån på långa vägar, men skolan kallar och jag var tvungen att ta den tidiga bussen ifårn honom som går ungefär 06:50 utanför hans dörr och som tillslut stannar på Kärleken ungefär 07:30 efter ett byte av buss i Kvibille. Men det går. Han börjar inte förrens 11:55 den lilla grisen så tyckte det var lite synd att han skulle behöva gå upp och skjutsa in mig till stan, allt för att få sova max en halvtimma mer. Han är snäll <3 Så nu sitter jag här. Hela huset sover utom mamma som ska till stockholm med Christin för att ikväll gå på My Fair Lady och imorgon shoppa och kolla på Magnus Uggla m.fl. Jag är aningen avundsjuk. Och allt detta för att Cristin bjudit henne på det, vet inte om det är för att Mamma fyllt år eller om det är för att Christin fyllt år. Hon brukar bjuda med oss, antingen ut på middag, eller när hon fyllde 60/65 så åkte mamma och pappa med henne till Wien. Lyx. Haha. Christin är snäll hon.,

Idag har vi muntliga i nationella Svenska. Men jag mådde så dåligt igår när jag skulle skriva mitt tal, eller mådde dåligt hela dagen, så jag skrev inte så mycket på talet då. Men tror ändå inte jag ska göra idag, Men det löser sig. Jag fixar den strax.

Idag har jag smått ont i huvudet och det är jobbigt. Sticker som knivar in i pannan. Idag igen. Vill inte gå till skolan, men får se hur det blir.

Nu ska jag äta en god frukost med min mamma och Lillasyster som precis vaknat. Jag är hungrig!

22 månader!

Igår hade jag och Min Älskling 22 månader med varandra! Gud vad Jag älskar dig Jonatan!
Tack för att du finns för mig! <3

Jag älskar dig!

Vi två <3

Jag och Älsklingen


Vi fyra.


Två år sen... Önskar...

Jag önskar att allt var som förut.

Jag önskar att allt var som förr, i 9an eller början av ettan mellan oss fyra. Att allt var som det brukade vara. Jag vet att det delvis är mitt fel, jag har ju Jonatan nu, och det ångrar jag inte för en sekund. Jag älskar honom v , men jag saknar oss. Att ha någon att prata med, umgås med, vara med. Jag har inte er till det nu. Inte på samma sätt.
Visst kan vi ha det nästan som förr då vi träffas i stallet, men det är ändå inte. Vi pratar lite, men vi har så olika liv.
Ni har era kompisar och jag har väl några jag med, men jag saknar er. Mina bästa vänner sen jag var liten liten bäbis.
Jag vet att tider förändras, folk glider ifårn varandra. Men jag har alltid trott att vi skulle känna varandra hela vårat liv, Just nu känns det som om vi aldrig mer kommer träffas efter 3an, och det känns så otroligt hemskt. Jag vil inte det. Jag älskar ju er. Jag vill att våra barn ska växa upp med varandra, ha det lika skoj som vi har haft det. Nu känns det som om att vi möjligen kommer att stöta på varandra på stan när vi är vuxna och säga:
- Hej... det var längesen. Kul att se dig. Hur har du det nu? Vi måste träffas snart igen . Hejdå vi hörs.
och sen aldrig hörs ändå.

Det har aldrig funnits förr imin tanke att det skulle kunna bli så mellan oss.

Förlåt Sofia att jag var som jag var på din födelsedagsfest nu, jag mådde inte så bra. Det kändes precis som jag beskrivit detta, Jag kände inte att jag hade där att göra, Ni hade era kompisar, dom ni ville umgås med där, jag kände mig inte som en av dom. tyvärr. Jag önskar jag gjorde det. Jag var inte den enda där som inte hörde till er klass, men dom andra tre var ett så perfekt gäng och jag hörde inte dit heller....

Jag gråter här av saknad. Kolla bara på det pappret som du, Sofia, fick av Lisa klingmyr. Vi har upplevt så mycket tillsammans, Jag har upplevt så mycket tillsammans med er alla tre. Det är så hemsk tycker jag, att vi inte upplever så mycket nu, att vi nästan aldrig träffas. och jag känner mig så elak, jag har ju åsidosatt er ganska mycket sen jag fick Jonatan, inte med mening, men jag vet att det blivit så, det är sån skillnad från före och efter jag blev tillsammans med honom. Men jag önskar att det inte var så. Att vi hade varandra ändå.

 Och jag vet att jag har er till en viss gräns, att vi fortfarande är delvis vänner. Men det känns inte som att vi hör till våra innersta, närmaste vänner som vet allt om en. Jag vet nästan ingenting om er, ni vet nästan inget om mig. Jag räknar fortfarande er som mina bästa vänner, men sen känns det så konstigt när jag säger det till någon, Jag menar när träffades vi senast utanför skolan, bara för att träffas, eller när pratade vi senast i telefon utan att egentligen vilja något?. Det är inte som förr, Men jag saknar er <3


RSS 2.0