Cause baby you´re a firework

Handboll. Ligger o tittar på det just nu. Sverige leder stort. Det rä ju alltid bra :)
Helg är det. Myshelg på hög nivå. Igår tog vi det lugnt. vid 10 tröttnade alla på att ta det lugnt. Tittade klart på SUnes sommar och sen gick vi ut o gick vår runda. 1,5 timmar senare var vi hemma, lagom trötta o vindpinade. Vaknade vid 10 idag. Hade bokat in 3 träningspass idag. Ehehe. Blev inget av dom. Eller. Vi avbokade visserligen dom inatt. Så vi vaknade upp vid 10, gick o handlade frukt o frallor. Gjorde fruktsallad o åt en lång o härlig frukost. Sen har jag EMma Patrik o Pjhilip varit ute en runda på stan, o sen följde jag o Emma med dom o tränade på Sats. Ingen höjdare där inte, Tacka vet jag Elixia. Lite kvällsmat o handboll har det varit nu. Ligger o gottar oss i varsin soffa. Senare blir det förhoppningsvis lite discobowling o en typ nykter utgång. Äh. Kankse lite dricka. Jag vill det. Känns bättre om jag skulle göra något halvdumt om man kan skylla på något. Haha. Vi får väl se. :)

Har iaf varit på väldigt bra humör idag. Skönt. Bättre än igår. Men det finns ju anledningar till allt. Hehe. Skratta högt skulle jag lätt kunna få för mig att göra nu. sånt humör är jag på. Gillat. Hihihi. Nähä. Fick precis några godisbitar i mig som killarna kom med. Gott gottt. Snart lite smink o iordninggörande kankse. KLädproblem som vanligt men det löser sig. Det gör det alltid :D
Koslig helg!

Min ventilation

Ibland måste jag bara få skriva av mig. Utan att någon tolkar o funderar över vad jag skriver. Jag skriver det jag känner. Känner det jag vill känna. Ibland är det bra, ibland mindre bra. Men att skriva av sig är som att andas för mig. Att lätta trycket lite. Det kan vara hur bra som helst med mig men jag kan ändå behöva skriva om mina tankar och funderingar, vilka inte alltid är bra. Jag ventilerar här. Det blir mycket klagomål o ångest. Det är så det är. Annars hade jag aldrig klarat av o må bra i verkliga livet, att stänga inne eller ute de dåliga sidorna.
Är helt död efter träningarna de senaste dagarna. Har grym träningsverk i vader, lår o rumpa. Lär ha ännu värre imorgon, fast då i hela kroppen. I förrgår körde jag o Lojs spinning, gick dåligt, då jag inte lyckades ta ut mig. Var fortfarande relativt pigg i kroppen, men segade ihop totalt på kvällen. Halvdåligt humör o lite jobbiga saker. Men men. Igår körde jag o Emma först step/styrka o sen styrka/core. Det är därifrån den härliga träningsverken har kommit. Ganska kul, men jobbigt var det. Men ändå var jag duktig o gick hem från jobbet efteråt. Ganska lagom promenad att få igång kroppen lite på. Idag körde vi först shape i 30 minuter o sen cardio combat i 1 timma. Woho. Kände redan på shapen att jag var lite trött, o träningsverken var ju lagom härlig att känna när man skulle göra alla övningar. Men men. Cardio Combaten gick ganska bra. Dock kände jag att jag inte var lika pigg i kroppen som förra veckan, armarna segade till lite på boxslagen vilket louise också märkte. Men eftersom vi kör så snabbt och hårt så får vi alltid göra extra arbete dessutom. Ah. Jobbigt värre. 300 knäböj, 120 upphopp, säker en 1000 boxslag minst, (tror snarare på 1500) och 5*3 spurtar lär jag vara lagom trött imorgon. Men roligt värre är det. Mitt favvopass som det ä nu, men så har jag ju inte kört så mycket ännu. Imorgon blir det vilodag. Eller. Jag Emma o Philip har en ny fredagsvana. Att gå till bron, över tre broar, gå runt ön, och sen tillbaka. Tar ca 1 timma o 20 minuter i rask takt. Nyttigt o härligt. Haha.
Först blir det jobb imorgon. Sen är det helg! Familjemiddag på söndag, Min o Emmas tur. Mys mys. Älskar livet här. Även om jag hade kunnat vara utan lite av dramat. Det gör det hela lite jobbigare. Fan! Inte tänka var det. Fast detta är ju min ventil. Så tänka är det väl. Men jag ska inte skriva ut nnågot här. Inte ikväll. Inte så länge jag inte känner att detta är min plats. Min ventilation.
Men ah. Hoppas hoppas hoppas. Jag vill. faktiskt. Just nu. Men sen om man borde, det är frågan. Och vad är det jag vill? Jag vet inte riktigt själv. Allt eller bara en viss del? Ligger jag före eller efter? Konkurrans eller inte? Mer drama eller inte? Svårläst, JA! Förvirring, JA!
Hur ska detta sluta?

Snurrande tankar när man borde sova.

Svårt o sova när tankarna snurrar i huvudet. Fan. Varförr gjorde jag så? Varför är det som det är? Borde verkligen inte må dåligt, eller så borde jag det egentligen. Att man inte är smartare än vad man är. Störigt värre. Men shit säger jag bara. Jag vet så mycket bättre egentligen. Men lite full o glad så tänker man inte. Gjort är gjort. Och nu får jag tränga undan det här. Inse att inget händer mer. Inse att det är som det är. Inse att jag kan göra en annan människa glad av att hålla mig undan. Inse att allt är en lek. Inse en massa saker. En massa saker jag vet om. En massa saker jag inte vill inse. En massa saker jag vill ska hända. Men men. Life is life. Nananana. Life is life.
Det är ju som sagt bara o vänta o se. Jag kan inte göra så mycket åt det. Och jag vet att jag snart inte kommer bry mig. Jag är ju jag. Och det är ändå inte rätt tid. Inte rätt tid alls. Jag vet om det med. Men men. Nu ska jag återigen gå o sova. Godnatt.

Kvävs.

Det är frustrerande att inte kunna skriva vad man vill. Att ha känslan av att inte kunna publicera det man egentligen vill. Att inte kunna publicera sina hemliga tankars texter och att folk som inte borde läsa kankse läser.
Jag vill skriva så mycket. Måste få skriva av mig ibland. Måste få låta mina ord komma ut. Det har jag förklarat förr. Allt bubblar under ytan tills jag slutligen måste spruta ur mig en lång radda av ord här. Har skrivit ganska flitigt under ett tag. Fått ur mig lite frustrationer och känslor här som jag inte kunnat få ut någon annanstans.
Jag kan inte skriva vad jag vill här längre. Inte på mitt andra ställe heller. Alltså börjar jag sakta men säker kvävas.

Fariahn skrev ett väldigt bra inlägg om detta häromdagen. Och att läsa kommentarerna var som att sätta ord på mina tankar. http://fariahn.wordpress.com/2011/01/07/om-krympande-rum/#comments.

Idag mår jag inte bra. Ångest, förvirring, idioti o annat jäkelskap. Tankarna är inte snälla mot mig.
Jag måste dock försöka ignorera. INTE skriva ut det. Vi får se hur det går.
Om det löser sig. Eller vad det kommer bli för drama här. woho. not.

Älskar vädret. Beter sig ungefär som allt innuti mig. Regn o Blåst. Jag vill bara ställa mig o titta på det. Ännu bättre, gå ut i det. Men nej. Här sitter jag, med en klump i hals o mage. Alla andra sover. Nästan.
Well well. Sluta skriva var det. Det är svårt. Går nästan inte. Måste. Sluta. Skriva!

RSS 2.0