.

Today i dont feel like doing anything! 
Bruno Mars har så mysiga låtar. Ligger o lyssnar på honom nu, riktig Mimmie-musik. Kosligt!

Men jag borde verkligen tvätta. och så ska jag laga någon mat. Vet dock inte vad.. hmm.. Ugnspannkaka kanske. Det hade varit ganska gott.
Kände verkligen inte för att gå o träna idag. Nu örjar jag få lite ångest. Ska inte få ångest för det. Men.

Fan. Det är ju självvalt. Jag är lat. Har haft massa vilodagar. Det har jag inte alls! Jo. När körde jag senast gym!? Spinning igår, gick hem från jobb i mådag, gick 1,5 timmar både lördag o söndag, gick i fredags hem ifrån jobb och kankse något mer,.. Vad gjorde jag i frdags!? Ah. Kommer inte ihåg. :S Jobbade till 2, gick hem. och jaa juste. Gick ut o gick med Richie o Ellan. Mycket prommisar blire! Haha. Nja. Gymmet får vänta lite till. Är som sagt stel o nästna träningsverk ifrån spinningen. Första gången jag har den känslan av spinning. Och imorgon är det torsdag, vilket innebär box. Så ja. Överlever nog utan träning idag.

Ångesten gnager i magen. Men jag skjuter undan den. Vill leva upp till orden Lisa sa till mig häromdagen. Tyvärr ser jag inte alltid att de stämmer. Men ja. Att jag skulle vara den som är hälsosammast här, som inte bryr sig. Äter det jag vill. tränar o så när jag vill. Som är chillast med vikthets o dåligheter här. Javisst kan det väl stämma ibland. Men det är mest för att jag har dålig karaktär. åt fel håll. Jag kan lätt hetsäta. Eller äta fast jag inte borde. Sen har man ångest över det istället. Och visst jag är inte tjockast i världshistorien kanske. Men man kan ha ångest iaf. Sen är jag väl nyttig på det viset att jag samtidigt inte slutar äta helt, utan äter det jag vill, när jag vill. Båed positivt o negativt. Äh. blev lite rörigt här nu.  Om jag hade blivit lite nyttigare så hade det inte gjort något. Och ja, jag är väl den som minst bryr sig här verkar det som ibland. Men klart jag bryr mig. Men jag håller det för mig själv, och nej. det blir ingen stor hets, jag tycker om mat o godsaker för mycket för att kunna ge upp en massa mat.  Och vi behöver lite av varje, det är jag övertygad om! weell well. Nu ska jag sluta babbla strunt.

Ska fundera på maten som sagt. Soppa eller fläskpannkaka. hmm.. Var ju sugen på något med potatis. Potatismos. Fiskgratäng. typ. Men njaa.. nej. nu är det bestämt, Ugns/Fläskpannkaka it is.

Och ahhhh! Idag ska vi maila om våra biljetter, så nu är början/alla stora flyg bokade o köpta. AAHHH! Vi ska verkligen göra detta. Hejdå Norge o Sverige, Hej USA o Asien! Woho!

Nu ska jag gå o kolla vad jag har hemma/handla/börja laga mat.
Hejsvej!

Kallt

Idag är det kallt. Sitter med en filt i lägenheten. Fast iofs så är nog inte elementen på så mycket, kan vara därför det är kallt.
Fint väder är det iaf, som resten av dagarna har varit. Var bara igår morse som det snöade lite grann. Men inte ens så mycket så att det la sig. Men det gör inget, vi har ju vitt på en hel del ställen ändå :)

Ska strax gå till bussen och åka till jobbet. Idag får den verkligen inte missas eller vara sen eller något annat, Emma sa att AnneBeth kommer redan vid halv 10. Det är då jag börjar. Men inte vill jag ta bussen som går tidigare heller. Jag börjar ju inte förrens halv 10 och tar jag tidig buss så kommer jag dit redan 10 över. Njae. Så roligt är det inte där. Så mycket finns inte o göra, utom att städa golv. Haha.

Igår körde vi spinning. var nog ett av de bästa spinningpassen för oss alla tre. Jäklar vad jag körde ut mina ben. Första gången jag verkligen känner mig mör o seg o stel i benen dagen efter ett spinningpass. Skoj!

Imorgon blir det box, men idag vet jag inte vad jag ska köra. Får se. Lojsen ville köra på gymmet så blir kanske det. Men jag måste tvätta med. Aja.
Nu ska jag borsta tänderna o plocka ihop mig, sen är det jobb på Name It 09.30-16.00 Woho!

Älska mig för den jag är.

Trött. Inte bakis.
På dåligt humör. Eller nej. Eller jo. Eller jag vet inte. Deppig. Saknar hemma. Saknar sommaren. Saknar Mamma. Och Pappa. Men mest av allt saknar jag Totte. För att han är mysig. Att lägga sig i sofffan där hemma, och han kommer o hoppar upp o lägger sig på ens mage o myser. Och så saknar jag Flisan. Min fina gamla vovve. Bara hennes närhet. Och Karlijn. En runda i skogen på henne, ett hårt dressyrpass inne i ridhuset eller att hoppa. Bara vara i stallet.
Mina fina djur. Glad jag är att jag har dom.
Var ute o gick en runda själv innna idag, de andra gjorde annat. Såg en sisådär 30 hundar, o en häst. Inte blev saknaden mindre direkt. Men ja. Så är det.

Gårkvällen blev... både lyckad o mindre. Maten vi åt var god, förfesten var rolig o likaså efterfesten. Stan var.. hmmm... kort. Sova var också skönt. Mer än så säger vi inte.
Nu ska jag o Louise ta o baka kanelbullar. Sätta fart. Ha det gott!

Tonights gonna be a good night

Whaa! Redan lördag igen. Mys.
Är ledig idag med, Eller ja, har varit. Det hade blivit krångel med löningstjoxalamox så jag fick fria helger nu ett litet tag. Helt okej för min del! :D
Igårkväll bestämde vi oss för att sluta med lchf . Sjukt jobbigt var det. och så inte värt det! Hehhe. I tisdags körde vi iofs undantagskväll, Richie fyllde år. Helt sjukt vilket frosseri det slutade med :P Åt tapas och taco till huvudrätt, så lite bröd redan då. Sen åt vi första efterrätten. Ett helt äpple, först stekt i smör, o sen rullat i kanel, socker och mandel o in i ugnen. Glass till det. Mums. Sen blev det en stooor bit god tårta. Tre lagers, med chokladmousse, jordgubbslager o vaniljkräm. Mums mums. Men men. sjukt sockerhöga var vi då.

Iaf. Helg. Igår kom jag hem från jobbet vid 3. Gick hem i strålande sol. Sen gick jag, Richie o Ellan ut o gick en runda, sen fika på stan. Eller ja, kaffe. Mys. Sen lagades det mat, sallad o lax, och sen spelade vi tvspel, pratade o tittade på film. Åt en lchf chokladtårta med grädde o hallon med. Helt okej för o inte ha socker oså i sig.

Idag vaknade jag vid halv 10. gick upp o ner o handlade bröd (Jag är nöjd igen!) o sen åt jag en fralla medans jag väntade på de amerikanska pannkakorna som Richie höll på o steka. Så blev några sånna, med glass, hallon, jordgubbssylt, banan o kiwi! goottt!
Innan den värsta matkoman kom gick jag o louise ut o gick 8 km rundan runt hundvåg. Efter det har vi ätit macka, dansat i vardagsrummet, varit på vinmonopolet, gått en runda på stan o sen en fika med varm choklad. Myyys.

Nu borde jag gå o fixa mig iordning. Blir först att vi ska ut o äta, Jag Louise, Emma, Lisa, Ellan o Richie. Sen blir det hem o förfesta lite innan utgååång. Idag kör vi all in! wiiiee! Älskaratt vi bor mitt i stan så man kan svänga inom o förfesta lite emellan! kommer väl hit lite folk på förfest förmodligen med, sen möter vi upp några i stan om inte de med kommer hit. Låter awsome!
Ha en awsome kväll, det ska jag!

Stavanger

Älskar Stavanger. Så sjukt vacker stad. Kom ut från jobbet vid 4, och det var strålande sol. Kunde inte låta bli o åka hem och gå ut o gå en runda på bron med kameran. Dock gick solen ner när jag väl kom ut, men lite bilder blev det.

Utsikt från vardagsrummet, tagen för några dagar sen

Bron

På bron


Rakt över här någonstans bor vi :)


Så. Det får räcka. Sjukt vad jag trivs här, men svårt att inte göra när det är så vackert här. :)

Förövrigt så har vi kollat film ikväll. Shawshank Redemtion, Grymt bra var den. Har ätit mitt sista godis, och mina sista kolhydrater till den på ett tag. Nu går vi in på LCHF från o med imorgon. AHhh! Hur ska det gå. hur ska jag klara?! Inget bröd, ingen yoghurt, ingenting! Hjälp. Men men. Nyttigt är det, o ska klara ett tag iaf. Sen får jag se hur länge jag fortsätter, men äh. vi får se helt enkelt!

Borde nog sova nu. Klockan blev mycket. Har en tendens till att kunna sitta uppe länge utan några problem, men nu kom jag in i ett tröttstadie igen, så lika bra o passa på o sova då. Godnatt!

Lägenheten

Sitter hemma i lägenheten. När gör jag inte det förresten? :)
Lyssnar på Melissa Horn o myser. Lisa ligger i soffan jämte o mår dåligt. Men jag, jag mår bra.
Livet här flyter på. Jobb 5-6 dagar i veckan, beroende på om det är jobbhelg eller inte. Jobb 6-7 timmar per dag. Ibland är det segt, ibland går tiden fort. Det beror lite på om det är något folk eller inte. Och om det är mycket nya varor eller man ska bygga om eller så. Jobbade kväll igår, datorn kraschade 2 minuter innan stängning. Fick inte upp kassalådan eller ut några kvitton, men att betala gick, med kort alltså. Efter mycket om o men fick jag tag i Maren. Fick ringa IT o lyckades tillslut lösa det. Kom inte iväg från jobbet förrens en halvtimma efter att jag skulle slutat, men men.
Börjar vid 12 idag. Så ska strax göra mig iordning o ta bussen om en timma. Det regnar idag, så tänkte inte gå dit som jag annars hade funderingar på o göra. Har bllivit halvt träningsnarkoman. Nej, riktigt så farligt är det inte, Men mycket träning har det blivit på sistonde. Senaste 1,5 veckans schema: Tisdag, spinning 55 min. Onsdag, Styrka 1,5 h, promenad från jobb 30 min. Torsdag, Cardio combat 1h. Fredag, Styrka 1,5 h, promenad 30 min. Lördag, promenad 30 min * 2. Söndag, Styrka 1 h 45 min, promenad 45 min. Måndag, sprang hem från jobb 25 min i ösregn/snö. Tisdag, spinning 55 min. Onsdag, Styrka 1 h, promenad 30 min.
Idag blir det Cardio combat igen. Sjukt kul men stört jobbigt. Träningsverken är ett faktum!
Insåg att det blivit mycket styrka nu det sista, det märks på mig, jag orkar mer o mer för varje gång, men anledningen att det blivit det är att Emma o Lojs är skadade hela tiden så de kan inte köra så mycket annat än styrka. Men men. Det är ju träning så.

Det nya i familjen Östervåg är nyttigheter. No more pannkaksfrukost o godiskvällar. Nu är det LCHF som gäller. Helt stört. Jag o Louise har inte börjat ännu. Emma Philip o Patrik kör stenhårt. Dock flyttade visserligen Passe hem i måndags, men ändå. Jag o Louise ska försöka på oss det i helgen förmodligen. Problemet för mig är att man inte får äta kolhydrater. Jag kommer få kämpa. Som Emma sa: Du kommer inte ha problem att äta det du får äta, utan att inte äta det du inte får äta. Det stämmer så himla bra. Jag älskar ju bröd, yoghurt, potatis, osv. Jag vill ju alltid ha något till. Ett knäckebröd, en macka, potatis, ris, pasta. Något till den övriga maten. Så vi får se. Och frukost. Hur ska jag överleva. Älskar att äta macka o yoghurt med lite müsli o frukt. Får ju inte ens äta frukt nu. Vi får se. Ska försöka köra stenhårt några veckor iaf. Sen lär jag inte fortsätta om deet inte går superbra. Vi får se.

Här är tomt på kvällarna nu. Lisa jobbar, Richi tränar eller ligger i sitt rum, Philip är hos sin nya tjej typ eller går o lägger sig, Patrik har flyttat hem. Jag Louise o Emma är de enda som stter i vardagsrummet o är uppe. Känns nästan som om det bara är vi som bor här ibland. Haha. Men det är okej det med.
Vi håller dessutom på o planerar roliga saker. Framtiden. Ahh. Blir helt sprallig o nervös och IIIHHH när jag tänker på det. Villl bara ha det bokat o klart! Sjukt kul kommer det o bli.
Men men. Nu måste jag springa o göra mig iordning. Jobbet väntar och sen, Cardio Combat! Kör, bara kör.

RSS 2.0