Måste. Skriva. Av. Mig.

Lär kanske bli ett långt inlägg nu, Har ju en tendens till o skriva av mig när jag väl börjat. Komma på nya saker att skriva. Ligger i vårt rum själv nu, Behövde space. Är så van att vara själv. Ensam hemma, eller åtminstone hemma. Blir förvånad att jag orkade vara så mycket, tätt inpå en annan människa de gånger vi sågs. Men det är väl annorlunda, mysigare och man trivs. Jag trivs här med. Men blir lite svårt. De två är så sammansvetsade, så ett. De känner varandra utan och innan, och har sina ritualer osv som de byggt upp det senaste året, om inte under hela livet. Ibland blir det bara lite för mycket. Jag är inte van. Inte van att inte bo hemma, inte van att laga mat, handla, städa allt själv, elller bo med främmande människor.

Kom hit i fredags morse. Sen dess är denna kvällen/timman den enda jag har varit ensam, förutom dusch och när jag gjort mig iordning ungefär. Behövde det. Vi som skulle sett på film. Jag orkade inte. Men men.

Trivs väldigt bra annars, utom att vi har det lite för kallt i lägenheten. Allt har gått i ett sen jag kom, fast att vi inte har gjort något direkt alls. Landade med flyget 20 över 10 i fredags som sagt, snacka om fin utsikt när vi skulle landa. Stråålande sol, fjordar, kuperad terräng, "berg" med snö på topparna och som sagt, strålande sol. Mys. Sen dess har deet varit strålande sol, men ungefär 10 - ute så väldigt kallt. Spelat mycket tv spel, myst, handlat, gått en runda på stan och bara umgåtts de senaste dygnen. Stackars halta lotta till Louise kan ju inte göra något så vi har tatt det lugnt. Skönt det med. blivit en hel del engelska pratande och det blir lättare o lättare, dels i takt med att man blir tvingad att prata det och då vänjer sig, dels för att man lär känna Richi mer o mer så att det blir lättare att prata med honom.

De nya killarna var o hälsade på idag med. De verkade.. trevliga antar jag. De flyttar in i morgon, blir nog bra. :)

Jag, Emma o Lojs delar just nu rum. Har ett supermysigt rum o det känns väldigt hemtrevligt faktiskt, Även om de tar mycket plats med alla sina grejer, o har en rörig ordning. enligt mig stökigt. Men jag ska väl inte klaga, Jag är ju oftast inte så mycket bättre själv, bara det att jag inte orkar med det ikväll. Suck.

Imorgon börjar jag på jobbet. Träffade min nya chef för första gången idag, när hon körde oss o hämtade en till soffa + en fotölj. Helt gratis fick vi dom, Jätte fina i svart skinn. Emma o Anne-Beth tog fotöljen medans jag o killen som bodde där fick ta soffant ut till bilen. Förstår inte hur det kommer sig att jag fick ta soffan, jag som är så svag, istället för Emsan. Men det gick, var bara en aaaning pinsamt. Men jag kan nog vara lite envis när jag vill. :)
Jobbet iaf. 9.30 - 16 . Längesen jag jobbade så länge så lär ju vara trött imorgon kväll. Mycket att lära in, inte minst alla ord. Kan två än så länge, Emma har sagt några. De har så konstiga ord till allt. Kjole - Klänning, Dongery - Jeans, Huve/Luve - Mössa. Tröja heter något konstigt vet jag bara. och en "sjal" eller vad man ska kalla det kallar de som jobbar där för bibs tror jag, för det heter det på engelska, men det säger inte kunderna. Aja. Löser sig nog.

Nähä. Nu ska jag duscha, sen kanske se en film, eller titta lite mer på internet. Älskar by the way batteriet på min dator, håller i fleera timmar! Minst minst 2 timmar iaf. Tror ännu mer.

Och idol kanske jag skulle skriva om någon dag med. Vi får se. Inte nu iaf.
Godnatt eller något :)

Norge Funderingar

Hmm.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Vill skriva men finns inte så mycket o skriva. Huvudet står still idag. Såg att folk varit inne o läst, blir genast nyfiken. Fundersam. Vem kan det vara. Lär väl inte få reda på det kanske, men hade varit kul..

Iallafall. En vecka kvar tills jag flyttar. Eller ja. En vecka o 6 timmar tills morfar kör mig till flyget. Innan det blir det några timmars sömn efter att jag varit på idol med familjen i malmö. Ska bli mysigt.
Kommer nog att kännas konstigt att åka ner till skåne utan att träffa honom. Var längesen jag gjorde det. Eller ja, har varit många resor ner när jag träffat honom det senaste året, och kan ju inte påstå att vi brukar vara så flitiga på o hälsa på mormor o morfar, men ni fattar. Det ska nog gå bra iaf. Blir ju åtminstone inte tåget.

Blir kul o åka till Stavanger. flyget mot oslo går 06.40 från köpenhamn, o flyget från oslo går 09.40 till stavanger tror jag. Så framme vid 10.20. Skönt. Då kanske jag kan hinna fixa med personummer, skatte kort o vad det nu var jag skulle fixa så fort som möjligt. Hoppas bara Emma eller Lojs är lediga där på fredagen. Sen blir det se nya lägenheten o flytta in med. Jag louise o Emma ska alla tre dela rum nu. Fick reda på i förrgår att ytterligare två killar ska tydligen flytta in med oss också. Blir nog roligt. Rädd att det ska kännas trångt o att man inte får känna sig ifred, jag som är van vid o bo hemma o vara själv en hel del ändå. Men det löser sig nog. Är ju trots allt 135 m² vi ska dela på. Äh! Det fixar sig :D Blir skönt med mindre hyra. Men jag hoppas inte att det bara är ett kyl/frys skåp, sådär med halva kyl o halva frys. Jag menar, hur ska 7 pers kunna dela på det? Men det löser sig nog med. Lär ju bli handling varje dag annars. Haha. 

Imorgon blir det att städa lite först, sen till Synsam, hämta glasögon o göra någon linskoll, sen jobb. 15-21.15. Jippi!. Nja. Borde kolla i affärer, o shoppa det jag kommer på. Fan, kommer glömma massor. Men det löser sig, Det finns ju faktiskt affärer i Norge med.

Nä, nu ska jag sova. Sluta oroa mig.. Försöka sova kanske låter bättre. Brukar finnas en del o tänka på. Ett av mina orosmoment den senaste tiden har varit skor. Förstår ni, mig o skor? Går inte ihop liksom.. Men usch. En hel resväska kommer ju gå åt till bara skor!? Måste ju ha lite o variera med... Boots, Höga stövlar, högklackade låga skor, gympadojor (att ha vanligt, o ska jag då bara ha med mig mina fred perry tygskor eller ett par lite tjockare vanliga "gympadojor" att ha till tillexempel joggingbyxor osv), träningsskor och innertofflorna. Dessutom när jag frågade Louise om det var något speciellt jag skulle ha med mig så sa hon gummistövlar! Vafan. Fattar ni med skor jag kommer ha med mig!? Ah jag blir galen.

Så ska försöka sova nu. Godnatt

Lördag natt.

Var ensam hemma lördag natt då mamma o pappa var iväg. Maja var också hemma, men ivä på kvällen o kom hem vid halv två. Strax innan halv två gick jag ut med hundarna på deras kvällsrunda. Gick bort till åkern o gick. 10 grader varmt o stjärnklart ute. Helt fantastiskt. Hade linser på mig så såg alla stjärnor jätte bra, o på åkern finns det inte en lampa. Gud va vackert det var. Blåste lite grann dock, men hade det inte varit så blött på marken o jag inte varit ensam så hade jag gärna lagt mig rakt ner o tittat på stjärnorna en stund. Dock har jag fått det förslaget på olämpliga tider de senaste gångerna, typ när jag inte haft glasögon, det har varit kallt ute eller man är tillbaka efter en festkväll. Men inatt... det var helt fantastiskt. Gick långsamt med hundarna o tog en extra lång runda så var hemma strax efter två.

När jag gick sista biten så kom jag o tänka på mig o Louise för fem år sen. Tiden går snabbt. En period gick vi ut o gick vid 11-12 tiden på kvällen o var ute i minst en timma. Gud va härligt det var. Hade med oss Flisan o någon gång gick vi o mötte lite folk. Roliga minnen. Kanske kan dra med henne ut o gå i natten när jag åkt till Stavanger. Det är nästan bästa tiden på dygnet att gå ut o gå, så lälnge man har tillräckligt med kläder på sig..

Ensam..

Ensam, Tom och Övergiven är vad jag jag känner mig just nu. orolig o lite annat med. o inte kan jag prata av mig eller bli lugnad heller. Inte utav den personen jag vill iaf..

!

Jag saknar dig!

Nyår

Diskuterade jul o nyår. Fram tills nu har jag sett fram emot att åka till Norge. Sett fram emot den grymt fina lägenheten, men främst att åka till mina vänner. Idag fick jag lite ångest. Blir till att fira jul hemma iallafall, men eftersom jag börjar på nytt jobb och att det är under julen de behöver personal så lär jag väl få åka tillbaka direkt efter helgen. Det som suger är att mina kompisar ska fira nyår hemma. Hemma i Halmstad. Så nyår kommer förmodligen att spenderas själv. Eller kanske att Lisa o Richi är där över nyår med. Men ändå..
Tänker tillbaka på förra årets nyår. Då var det nära att jag skulle sitta själv då med. Jag slapp det, oc fick en jätte rolig nyår. Tänker tillbaka o saknar. Jag hade riktigt kul, fast att jag inte kände dom så bra. Men jag trivdes. O njöt av sällskapet o att slippa sova själv. Vi får se hur detta nyåret blir, men just nu, ja då har jag ångest.

9 november 2010

Helt plötsligt när man sitter ner knuter sig hela bröstet. Snörs åt o man får ont i magen. Klump i halsen. Lätt illamående.

Jag saknar. Och det är klart att det är jobbigt. Så sjukt jobbigt. Försöker dock att hålla det borta från mina omgivning. Vara jag. Vara glad osv. Men ibland är det svårt. Och nu har jag ju inte kvar den jag brukar prata med hela tiden, den som kan lugna ner mig om ja mår dåligt. Den som fått mig o må bra det senaste året. Den som jag pratat mest med o som känner mig mest. För det är ju pågrund av det jag mår dåligt nu. Pågrund av att vi inte är något.

Men jag behöver detta. Jag behöver space.

Och att bygga något på det vi hade, o det vi pratat om hade nog inte funkat.

Men jag önskar ändå att det hade varit annorlunda. Önskar önskar önskar. Men det finns inget att göra åt det nu. Vi får se. Kanske i framtiden. Jag hoppas det. Åtminstone vänskapsdelen. För för mig var det en stor vänskapsdel med. Jag trivdes med att prata mycket med honom, o jag litade på honom. eller. Ja.. Kunde anförtro mig till honom. För det mesta.

Och jag vet att han kommer klara sig. Jag hoppas bara han inte gör om samma misstag. Jag hoppas att han vågar att lite på någon. Vågar anförtro sig mer. Vågar ge en ännu större del av sig själv. För han betyder mycket för mig. Jag vill att han ska må bra.

Men saknar känslan av att sitta ner över honom. Gosch vilken härlig känsla det var. Ryser av tanken. O känner tårarna långsamt krypa ner över kinden. För innerst inne så vet jag nog att det nog inte kommer kunna bli som förr...



men att ha fel skulle ju inte vara helt fel heller...

Home

Hemma igen efter kvällen. Ligger lagom full i sängen o ska sova. Önskar jag slapp sova ensam. Önskar att en viss kille var här.. Men men. Svårt att hålla sig ifrån telefonen, o ännnu svårare när man är lite full. Jag saknar ju. Sms, röst osv. Blev nästan en flaska vin o några shottar ikväll. Mer än vad jag tål. Haha. Nejdå. Huvuddelen var ju fortfarande vinet o då var det lufgnt. O jag är ju fortfarande vid medvetande o kan stava. typ. Bäst o försöka sova lite medans alkoholen dövar lite. Blev ju en del drömmar oom honom igår.

Dans party o fylla fick jag ikväll. En riktigt rolig kväll! Mat o förfest med spel o lekar hos fia, sen dans på två ställen i stan. Shakade loss med gamla vänner. Riktigt roligt!
Godnatt

Partaj

Lördag kväll. Snart Partaj. Väntar på att Sofisen ska komma o hämta mig. Längtar. Längtar efter folk, umgänge, fest o fylla. Döva sig lite. Var ett tag sen nu som vanligt.

Det värsta är att det finns så mycket minnen i allt. Jag är glad för minnen, men samtidigt gör sånt ont med. Normalt sett brukar jag fundera på vad för sorts drink han ska komma på idag, om det blir något gott eller mindre gott. Idag ska jag dricka min flaska vin som vi hittade i vinkällaren. Lät gott när jag läste på den. Inga drinkar för mig idag inte. Inte vad jag vet nu iaf.

Jag ska peppa upp mig. Jag kommer peppa upp mig. Jag är peppad.

Allt är ändå skumt o det fortsätter det nog vara ett tag till, men det är bara att ignorera.
Jag har lagt puzzel idag. Jag har puzzlat. Allt sattes ihop så fint, förutom den 1000 biten, den var spårlöst försvunnen. :( Tråkigt när man sätter ihop 999 bitar o sen saknas det en. Känns så meningslöst då. Men men. Blir till o slänga puzzlet iaf.

Skulle åkt in till stan på dagen tänkte jag. Handla i affärer o gå in på systemet, men vid halv 11 sa mamma att det var stängt idag. Jag håller inte koll. Det är tydligen röd dag. Så det fick bli kläder jag hade hemma o vinet då.

Idag skulle han varit här, om det inte berodde på mig förstås. Om jag inte hade tagit upp det, brytit upp det. Jag är glad att jag gjorde det. Man kan inte h kakan o äta den. Men samtidigt.. Jaja. Blev ju Sofias fest istället. Det kommer bli grymt. Hoppas jag. Kommer sakna Emma o Louise ikväll dock. Men bara typ 2 veckor kvar. Sen flyttar jag!

Fredag kväll

Dagen har gått. Börjar bli kväll. Fredag kväll. Innebär ångest. Ångest ångest ångest. Borde väl inte ha ångest heller. Men svårt o låta bli. Jag vill ju ha fortfarande. Det värsta är att jag kan tänka mig hur det kommer vara ikväll där. Iaf om han känner som han säger. Antingen går det helt åt fel håll, eller så blir det som jag önskar att det skulle bli. Önskar men inte kan kräva. För vi är inget.

Svårt o sova igår. Hoppas på bättre lycka ikväll. Svårt när man är van att få godnatt varje kväll. När man vet att man inte kommer få det så blir det jobbigt. Man tänker på det mer. Jag är ju van vid att somna utan ett godnatt, men isf bli väckt någon timma senare av telefonen o en söt röst. Eller att vakna med några sms på morgonen som jag inte hört på natten. Men men.. jag vänjer väll mig. Den gången för två tre veckor sen då jag varken fick telefon samtal eller sms på natten hade jag ångest när jag vaknade. Går väl över snart kanske.
Men fan vad jag saknar att inte smsa under dagarna, även om jag inte var den bästa på det hela tiden. Men det är en vana. En vana som är svår o bryta.
Och det är jobbigare denna gången. Även om jag tyckte det var jobbigt förra gången, så ville jag inte fortsätta med honom, men det vill jag ju nu eentligen. Men jag vet inte. Kanske är jag som inbildar mig att det är jobbigt. Det är jobbigt. Men jag vet att det är rätt. att det blir lättare. Vänta bara..

Men just nu, då är det saknad o tomhet jag känner..

Tyst

Tomt, tyst, ångest. Men det blir till det bättre. Men jag kommer sakna. Sakna något otroligt mycket.

Livet fortsätter. Har kört nya bilen idag. Tränat med Karlijn för Linda - det gick okej o det var skönt o tänka på annat. Katrin, Janne, Sam o Elvira har varit här ikväll. Det var trevligt. Inte träffat Elvira på flera år. Eller. I somras på hennes student. Men ja. Märks att vi vuxit upp. Blivit olika personer. Inte så mycket gemensamt. Tyvärr. Men så är det.

Nu är allt tyst. Tyst tyst tyst tyst tyst tyst tyst tyst tyst.
Får bli att döva med tvn. hur bra det nu går. Sen sova. Om det går o sova.. Fick iaf i mig lite kvällsmat, slapp fundera då. Även om det togs upp. Jag vill inte ta upp det. Jag orkar inte. O inte går det bara o säga att vi inte är tillsammans, för nej. Då säger de att det är ni visstde, det är bara ni som inte erkänner. Men nu är det inte så. Det är slut, det är över. Men de lär väl förstå ordentligt. inte idag. Jag vill inte prata om det. Men någon dag.

Tack för att du förgyllde mitt senaste år. Tyvärr hade jag inte dig som du hade mig.
Slut, tomt, gone.


Nu laddar vi för nya tag i Stavanger! Längtar till vår fina lägenhet!

RSS 2.0